Karibisk gryte med svin

Kombinasjonen ananas og kokosmelk får meg til å drømme om sol og late dager. Og siden den første snøen akkurat har lagt seg, smakte dette ekstra godt i dag.

Til 4 personer

400 g kjøttdeig av svin

1 paprika

6 blader vårløk (den grønne delen)

1/2 fersk ananas

1 liten boks kokosmelk(1/2 stor boks)

Nykvernet salt og pepper

Fres kjøttdeigen i en varm stekepanne i litt olje sammen med litt salt og pepper. Finhakk vårløk og paprika og fres dette sammen med kjøttdeigen et par minutter. Del ananasen i biter og ha den i sammen med kokosmelken. Smak til med salt og pepper og la det koke 10-15 minutter.

Serveres med ris og gjerne noe godt brød.

20131120-204424.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kjøtt, Low FODMAP, Svin og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s