Hjemmelaget hamburgerdressing

Det fine med å lage sine egne dressinger er at man vet akkurat hva som er i dem. Til denne har jeg brukt laktosefri lettrømme, slik at den kan spises av laktoseintolerante. Du kan også bestemme fettinnholdet selv ved å bruke lettrømme og lettmajones kontra mer fettholdige alternativer.

Til 4-6 burgere

4 ss rømme

4 ss majones

1 ss tomatpure

1 ts hvitvinseddik

1 ss tørket dill

1 ts tørket basilikum

Bland sammen alt og server!

20131118-092332.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Low FODMAP, Tilbehør og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Hjemmelaget hamburgerdressing

  1. Sunniva sier:

    Hei dette er Sunniva jeg har ikke fått til noe som helst utav oppskriftene det blir bare dårlig:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(♣ ♥

    • Enkelt og greit sier:

      Hmmm… Om du synes den smaker for mye eddik eller tomat, kan du ha i litt med rømme og majones. Evt litt sukker (1/2 ts?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s