Julemarked på Bryggen i Bergen

d09bdc60-d3c4-4c68-8aa6-9f283bfb2d08

Fra torsdag til lørdag blir det julestemning inne i det koseligste huset på Bryggen. I tre dager deltar Frisk Forlag og serverer smaksprøver fra Folkets Favoritter LAV FODMAP. De kan love rimelig og varm drikke, lavt stressnivå og en fantastisk atmosfære i ett av Bergens eldste trehus. Ta gjerne turen innom for å smake på noe god LavFODMAP-mat, få en juleklem og stress litt ned fra julehandelen.

Det vil også være et lite julemarked med salg av økologiske produkter fra Reindyrka, t-skjorter og vinyler fra plateselskapet Ploink og av alle bøker fra Frisk Forlag.

Les mer på deres Facebook-arrangement her: https://www.facebook.com/events/949384501817560/

0b2deace-f57c-4c0a-9329-ae5d4c6642ae

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kokebokanmeldelser og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s