Give away: Folkets favoritter LAV FODMAP

Jeg har bidratt med to oppskrifter til denne kokeboken og fikk derfor noen eksemplarer i posten. Den inneholder mange gode oppskrifter på både søtt og salt, og vil være til stor hjelp for alle som må følge lav FODMAP-dietten. Jeg ønsker å dele en av dem med en av mine lesere. Det du trenger å gjøre for å bli med på trekningen er å enten legge igjen en kommentar her på bloggen eller like og kommentere posten min på facebook. Vinneren vil bli trukket 10.12.

Reklamer

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kokebokanmeldelser, Low FODMAP og merket med , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Give away: Folkets favoritter LAV FODMAP

 1. Lisa Mari sier:

  Reblogged this on Lisa Mari Egra.

 2. Frøydis sier:

  Åå ja takk! Det hadde vært gøy ☺

 3. Johanne sier:

  Så hyggelig:) Har vært på lav fodmap i et halvt år, og jeg merker stor bedring!

 4. Silje sier:

  Den hadde vært kjekk å vinne, så vet jeg hva jeg kan lage når mamma kommer på besøk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s