Glutenfri kyllingsnitsel

Saftig, sprø og god! Og passer med det meste av tilbehør. I dag serverte vi med pasta med pesto og en frisk salat. Deilig!

Til 4 personer

4 kyllingfileter

1 dl finax (eller annet mel)

2 egg

2 dl (glutenfritt) griljermel

30 g parmesan

1 ts salt

1/2 ts pepper

Ha mel i en skål, pisk eggene lett sammen i en annen skål. I en tredje skål har du griljermel, finrevet parmesan, salt og pepper.

Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank dem flate. Dypp dem først i melet, så i egg og til slutt i griljermelblandingen.

Stekes i smør på medium varme ca 5 min på hver side.

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kylling, Low FODMAP og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s