Skylandersbursdag

Jeg har to gutter som har bursdag med 8 dagers mellomrom, så vi pleier å ha en felles bursdagsfeiring med familie og venner. Temaet de ble enig om i år var Skylanders. Ikke overraskende, for skylandersk er språket vi snakker hjemme hos oss for tiden. De fikk spillet til jul, og siden da har det vært et gjennomgående tema i de fleste samtaler.

bilde 1 (1)Vi bakte disse deilige sheepcreep-muffinsene og laget denne flotte portalkaken.

bilde 2 (8)

I selskapet vårt var det barn i alle aldre, så vi laget et aktivitetsløp som burde passe for de fleste. Jeg fant skylanders-pass her, som jeg klippet til, laminerte og hang på en snor slik at de kunne festes rundt halsen. Vi laget 8 oppgaver, en til hvert element, og når barna hadde løst oppgaven fikk de en gullstjerne i passet sitt.

Magi Teknologi Vandød JordVann Luft

Livs Ild

 

Heldigvis fikk vi sol og sommer, så vi kunne ha noen oppgaver i hagen. Det var en festlig bursdagsfeiring, og bursdagsbarna var kjempefornøyde 🙂

bilde 3 (7) bilde 2 (10)

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Temafester og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s