Kylling i kremet tomatsaus

 En deilig pastarett, familievennlig og lettlaget.

Til 4 personer

240 g (glutenfri) pasta

400 g kyllingfilet

4 blader vårløk (den grønne delen)

1 brokkoli

1 liten boks tomatpulp (evt 2/3 boks hermetiske tomater)

1 neve fersk timian (evt 1 ts tørket)

3 dl (laktosefri) matfløte

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skjær kyllingfilet, vårløk og brokkoli i biter. Stek kylling i litt olje, kvern over litt salt og pepper. Når kyllingbitene har fått en stekeskorpe har du i brokkoli og vårløk og lar det frese et far minutter. Ha i tomatpulp og timian og la det koke ca 10 min. Ha i fløten og la det koke opp. Smak til med salt og pepper og server!

bilde

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kylling, Low FODMAP og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s