Grønn smoothie

Super måte å få i seg litt ekstra grønnsaker på, sunt og godt 🙂

Til 2 store glass

2 never fersk spinat

1/2 broccoli

1 banan

1 kiwi

1 dl (laktosefri) melk

1 glass isbiter

Skyll spinat og broccoli og la det renne av seg på tørkepapir. Skrell banan og kiwi. Ha alt i en blender og kjør til du har en jevn smoothie.

bilde (1)

Reklamer

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Low FODMAP, Saftet, syltet og blendet og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Grønn smoothie

  1. Benedicte sier:

    Eple er jo høy fodmap da =\

    • Enkelt og greit sier:

      Hoi, takk for et våkent øye! Jeg puttet i et eple for min mann sin del og tenkte meg ikke om da jeg skrev inn oppskriften 🙂 Skal redigere med en gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s