Sjokoladehjerter med kokosfyll

Valentines day nærmer seg, og hva er vel en bedre oppmerksomhet å gi din kjære enn hjemmelaget konfekt? Disse lettlagede, små godsakene smaker som Bounty. Jeg har laget disse i hjertesilikonformer, men du kan selvfølgelig bruke andre silikonformer eller lage små kuler av kokosmassen og dyppe i smeltet sjokolade.

Til 15 sjokolader

100 g mørk kokesjokolade

50 g kokosmasse

50 g tykk kokoskrem (den faste delen av hermetisert kokosmelk)

25 g melis

Smelt sjokoladen i vannbad. Smør innsiden av hjertesilikonformen med smeltet sjokolade. Pass på å få godt med sjokolade opp langs sidene. Spar litt til å dekke over toppen. Bland sammen kokosmasse, kokoskrem og melis. Form små hjerter og trykk ned i de sjokoladefylte silikonformene. Smør resten av den smeltede sjokoladen på toppen. Vent til sjokoladen er helt stivnet før du trykker sjokoladene ut av formene.

bilde 3 (1)

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kjeks og småkaker, Low FODMAP og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Sjokoladehjerter med kokosfyll

  1. Rika sier:

    waw this one seems pretty delicious !!!! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s