Glutenfri julebakst: Kokosmakroner

Vi har er støtt og stadig noen eggehviter til overs, derfor lager jeg gjerne små-porsjoner med makroner. Disse er mine favorittjulemakroner, de er ekstremt lettlaget, de krever få ingredienser og det blir lite oppvask. I tillegg er de kjempegode!

Til 1 brett, ca 30 stk

2 store eggehviter

100 g melis

100 g kokosmasse

Stivpisk eggehvitene. Vend først inn melis, så kokosmasse. Bruk to teskjeer til å sette røren på et bakepapirkledd stekebrett. Stekes på 180 grader i 8-10 min, til de er gylne.

bilde 1

Reklamer

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Glutenfritt, Jul, Kjeks og småkaker, Low FODMAP og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s