Mikke Mus bursdag

I dag feiret vi minstemann sin 3 års dag, og temaet for dagen var Mikke Mus. Bannere laget vi selv, det er lite arbeid og de trenger ikke mange forandringer fra år til år.

20140625-225528-82528477.jpgEn Mikke Mus kake er ikke vanskelig å lage, og denne kaken har så mye sjokolade i glasuren at det nesten er umulig å stoppe å spise. Oppskrift og fremgangsmåte finner du her.

20140625-192759-70079523.jpg

I tillegg bakte vi deilige vaniljemuffins  i Mikke-muffinsformer. Vi pyntet muffinsene med Mikke og Minni ringer, både ringer og muffinsformer i tillegg til servietter og kopper fant vi hos www.piraterogprinsesser.com

20140625-192801-70081970.jpg

Festens høydepunkt var uten tvil denne artige, lille pull-pinataen, som jeg fant her. Den er ikke stor, ikke til mer enn 5-6 barn, og passer nok best til de mindre barna. Vi var bare 3 barn, hvorav to treåringer, og den var virkelig helt perfekt for oss.

20140625-192805-70085357.jpg

Bursdagsbarnet var storfornøyd med festen, og to slitne foreldre er veldig glad for at dette var den siste barnebursdagen i år 🙂

 

 

Reklamer

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Temafester og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s