Enkel, sunn og sommerlig dessert

Denne desserten blander du raskt sammen, og den inneholder bare ting som er bra for deg! I tillegg er den veldig smakfull og får deg til å drømme om sol og sommer.

Til 4 personer

1 kurv jordbær

1/2 potte mynte

2 ss lønnesirup

5 dl (laktosefri) yoghurt naturell

Kutt jordbærene i båter og finhakk mynte. Vend forsiktig sammen jordbærbåtene med mynte og sirup. La det gjerne sette seg litt. Ha jordbærblandingen og yoghurt lagvis i glass og server!

 

20140412-094006.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Dessert, Low FODMAP og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Enkel, sunn og sommerlig dessert

  1. Tilbaketråkk: Finalister i Yoghurt & Smak!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s