Torsk i kokosmelk

En deilig, asiatiskinspirert fiskemiddag med mye smak. Søt kokosmelk og paprika, skarp vårløk og sterk chili. Deilig! 

Til 4 pers

1 ss olje

8 blader vårløk

1 søt paprika

1-3 røde chili

1  boks kokosmelk

3 ss (glutenfri) soyasaus

500 g torskefilet

Ris

Kok ris etter anvisning på pakken. Kutt vårløk og paprika og så mye chili du ønsker i  biter og surr dem i olje i varm stekepanne. Tilsett kokosmelk og soyasaus og la det koke i 5 min. Del torsken i passe biter, og ha fisken i gryten. Når det begynner å koke igjen, tar du gryten vekk fra varmen og lar fisken trekke under lokk i 5-10 min. Server!

20140115-184217.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Fisk og sjømat, Low FODMAP, Torsk og sei og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s