Syltet rødløk

Syltet rødløk er veldig godt og passer til det meste, spesielt salater og burgere. Men også som tilbehør til biff, kyllingfilet og fiskefileter eller oppå kjøttpålegg på brødskiva. Å sylte rødløk er enkelt og det tar ikke så lang tid, rødløken er klar til å spises når den er avkjølt. Den holder seg i noen uker, men er garantert spist opp før det 🙂

1 rødløk

1 dl riseddik

1 dl sukker

1/2 ts salt

1 /2 lime

Skjær rødløken i tynne skiver og legg skivene i et sterilt glass. Kok opp eddik, sukker, salt og saften av 1/2 lime og hell laken over rødløken. Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet.

20131029-121036.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Mat som ikke følger low FODMAP-dietten. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s