Halloween: Spooky deviled eggs

Start dagen med en skummel og velsmakende halloweenfrokost, eller lag dem som snacks til halloweenfesten! Lett å lage og gode å spise!

Til 3 personer

3 egg

1 ss majones

1 ts dijonsennep

1/2 ts sitronsaft

1/2 ts maldonsalt

Litt chilipulver

Skivede svarte oliven

Kok eggene i 8-10 min og avkjøl dem i kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to. Ta ut eggeplommene og bland dem sammen med majones, sennep, sitronsaft, salt og chilipulver. Fyll eggehvitene med eggeplommeblandingen og plasser dem med fyllet ned på tallerknene. Pynt med oliven og server.

20131028-093904.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Low FODMAP, Småretter og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s