Fiskeburger med crispy bacon

Det er aldri feil med en saftig og smakfull fiskeburger. Denne er servert med sprøstekt bacon, ovnsstekte poteter og en frisk salat. Deilig!

Til 4 burgere

100 g bacon

400 g fiskefilet

1 ss potetmel

1 ts salt

1 ts pepper

4 blader vårløk

1 dl (laktosefri) melk

Mal fisken i foodprosessor eller med stavmikser. Rør inn resten, spe med melken til slutt. Om du bruker frossenfisk trenger du gjerne litt mindre melk. Formes til burgere med hendene.

Del baconstrimlene i to og sprøstek dem i litt smør i varm stekepanne. Legg baconet til side og stek fiskeburgerne i baconfettet. Serveres i hamburgerbrød sammen med hvit majones, salat, tomat og sylteagurk og gjerne med ovnstekte potetbåter og en frisk salat ved siden av.

20130625-192410.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Fisk og sjømat, Low FODMAP, Torsk og sei og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s