Glutenfrie pannekaker

Ingen grunn til å la være å spise pannekaker bare fordi man ikke tåler gluten! Disse pannekakene er lager på Finax sitt lyse mel, dette oppfører seg omtrent som hvetemel så pannekakene får en bra konsistens og smaker godt.

Til ca. 12 stk

220 g finax gluten- og melkefri fin mix

0,5 ts salt

1 ss sukker

4 egg

4 dl melk

Smør til steking

Bland sammen det tørre, spe med lettvispede egg og melk. Bruk gjerne stavmikser eller miksmaster, for sempermelet klumper seg litt. La røren svelle i minst 10 min. Stek hver pannekake i varm stekepanne med ca 1 ts smør.

20130808-135306.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Glutenfritt, Low FODMAP, Vafler og pannekaker og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s