Pastasalat med mynte og cherrytomater

Jeg har dilla på mynte for tiden, mynte gir en ekstra piff til det meste. Denne salaten er intet unntak. Den er frisk, søt og sommerlig, perfekt til fisk, fugl, kjøtt og selvfølgelig all grillmat. Nydelig!

Til 4 personer

200 g (glutenfri) pasta

1 ss god olivenolje

1 ts kvernet havsalt

1 potte mynte

1 pk søte cherrytomater

1 pk blandet salat, gjerne babyleaf

Kok pastaen al dente i lettsaltet vann. Når den har rent av seg har du den i en serveringsskål og blander inn olje og salt. Mens pastaen kjøler seg litt finkutter du mynte og deler cherrytomatene i to. Vend dette inn i pastaen sammen med salaten.

20130521-163515.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Grillmat, Low FODMAP, Salater, Tilbehør og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s