Angry Birds Bursdag

Angry Birds er et veldig populært spill hjemme hos oss, så da mine to små fylte 2 og 5 år var det ingen overraskelse at temaet de kunne samles om var Angry Birds. Markedet flommer over av Angry Birds-produkter, så det var jammen mye å velge i.

20130703-120356.jpg

Jeg har tidligere jobbet som ballongdekoratør, så naturlig nok ble det endel ballonger. Jeg kjøpte folieballonger, fat, servietter og godteposer hos Pirater og Prinsesser, og de hadde også mye annet gøy. Godteposene fylte vi med diverse Angry Birds-godteri og vi serverte Angry Birds-brus til maten.

20130703-120441.jpg

Vi laget en banner ved å klippe ut sirkler i papp i forskjellig farge. Jeg printet ut enkle bokstaver som vi klippet ut i litt mindre sirkler og limte på. Til mellomrommene printet jeg ut forskjellige Angy Birds figurersom vi limte på pappsirklene. Til slutt tapet vi pappsirklene til hyssing. Veldig dekorativt og lettlaget!

20130703-115901.jpg

Jeg laget en kake som et angry birds-spill, der man skal skyte ned griser med fugler fra en sprettert. Veldig artig og mye mindre søl enn man skulle tro. Oppskrift og beskrivelse finner du her.

20130703-115346.jpg

Jeg bakte også disse herlige Bad Piggies muffinsene. De er enkle å lage og veldig dekorative. Oppskrift og beskrivelse finner du her.

Reklamer

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Temafester og merket med , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Angry Birds Bursdag

  1. dvbt sier:

    I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s