Havre- og bananpannekaker

Disse pannekakene er sunne og gode, og om du lager dem med glutenfrie havregryn blir de glutenfrie også. Jeg serverte pannekakene med smeltet, mørk sjokolade. Fullt av antioksidanter og kjempegodt 🙂

Til 12 pannekaker

100 g havregryn

0,5 ts salt

0,5 ts kanel

3 modne bananer

3 egg

2 dl melk

Smør til steking

Bland sammen det tørre, spe med lettvispede egg og melk. Mos bananene med en gaffel og bland inn i røren. La røre svelle i 10-20 min. Stek hver pannekake i varm stekepanne med ca 1 ts smør.

20130609-085317.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Glutenfritt og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Havre- og bananpannekaker

  1. Margrethe sier:

    Hei!
    Lagde disse til kveldsmat idag! Veldig gode! Jeg hadde dem bare naturell, altså uten noe på, og det funket fint, men sikkert nydelig med mørk sjokolade og 🙂 Hit kommer jeg nok tilbake for oppskrifter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s