Pineapple lemonade punch

I samarbeid med Limo fra Sunniva arrangerer Matbloggsentralen en ekstraordinær utfordring med tema sommerdrink med smak av limonade. Men du kan selvfølgelig lage limonaden selv om du heller ønsker det. Denne drikken er frisk og smakfull og med deilige biter av frisk ananas. Deilig og forfriskende både for store og små!

1 flaske Limo siton

3 dl ananasjuice

3 dl vann

1/2 ananas

2 sitroner

Isbiter

Bland sammen det flytende i en stor mugge eller bolle. Del ananasen og sitronene i biter. Press skalkene av sitronene og hell over limonaden. Ha i ananas- og sitronbitene. La muggen eller bollen stå i kjøleskapet et par timer. Ha isbiter i glassene og server!

20130609-185044.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Low FODMAP, Saftet, syltet og blendet og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s