Spretts maissalat

Jeg kan vel egentlig ikke ta mye ære for denne, det er Petter Sprett sin oppskrift og det var 4-åringen min som laget den. Det eneste jeg gjorde var egentlig å kutte opp agurken. Salaten var frisk og god og enkel og gøy å lage, og den passet utmerket til grillmat.

Til 4 personer

1 boks  mais

1 boks grønne erter

1 agurk

1 beger cottage cheese

1 liten appelsin

Salt

Renn av erter og mais og bland dem i en bolle. Skjær agurken i små terninger og bland sammen med mais og erter. Press appelsinen og bland saften med cottage cheese. Ha dette over i grønnsaksblandingen og smak evt. til med litt salt.

20130331-083251.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Mat som ikke følger low FODMAP-dietten og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Spretts maissalat

  1. Tilbaketråkk: Ole Brumms Kokebok | Enkelt og greit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s