Tagliatelle med bacon og kapers

I går var jeg alene hjemme, og da lager jeg gjerne noe jeg har hatt lyst på lenge men som mine barn ikke er overbegeistret for. I går var det kapers. Jeg synes kapers er kjempegodt og brukte ganske mye i min porsjon, men du kan selvfølgelig bare bruke litt. Eller droppe den helt, om du er som mine barn 🙂

Til 1 person

2 knuter (glutenfri) tagliatelle

100 g smårettbacon

1 ss olje

1 vårløk (den grønne delen)

10 cherrytomater

Kapers

Nykvernet pepper

Ha tagliatelle i fosskokende, lettsaltet vann og la den koke til den er al dente. Finhakk vårløk og stek dette sammen med bacon i olje til løken er blitt mør. Del tomatene i to og ha dem i sammen med så mye kapers du ønsker. La pastaen renne godt av seg og ha den i stekepannen sammen med det andre. Bland godt og smak til med nykvernet pepper.

20130226-100123.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kjøtt, Low FODMAP, Pasta, Svin og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s