Kyllingpasta med chorizo og spinat

Åh, for en deilig samling av smaker! Kylling, chorizo, spinat og paprika! En uslåelig kombinasjon!

Vær oppmerksom på at noen med IBS reagerer på chorizo og spinat.

Til 4 personer

240 g (glutenfri) pasta

300 g kyllingfilet

200 g chorizo

3 vårløk (den grønne delen)

100 g spinat

1 paprika

2 dl (laktosefri) matfløte

Salt og pepper

Kok pastaen al dente i lettsaltet vann. Finhakk vårløk, kutt kyllingfiletene i passe store biter og chorizopølsen i skiver på 0,5 cm tykkelse. Stekes i varm stekepanne til kyllingbitene har fått en stekeskorpe. Ha i spinat og paprika og la det frese til spinaten faller sammen. Ha i fløten og la det koke noen minutter, til det tykner. Ha i pastaen og rør godt. Smak til med salt og pepper.

20130131-192741.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kylling, Low FODMAP, Pasta og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s