Pasta med sennep

Vi bruker mye pasta, og dette er en av favorittene våre. Den er sykelig enkel og passer sammen med det meste. I dag har jeg stekt pølsebiter og broccoli til, men vi har også brukt den sammen med fiskekaker, stekt kylling og karbonader.

Til 2 personer

120 g (glutenfri) pasta

1 dl (laktosefri) lettrømme

1 dl grov sennep

2 vårløk (den grønne delen)

Nykvernet salt og pepper

Bland sammen rømme, sennep og finhakket vårløk. Smak til med salt og pepper. Kok pastaen al dente, hell av vannet og ha pastaen tilbake i kasserollen. Ha i rømmedressingen og rør til det begynner å frese, ikke la det begynne å koke. Server!

20120527-221050.jpg

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Low FODMAP, Pasta og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Pasta med sennep

  1. Tilbaketråkk: Pasta med sennep | Enkelt og greit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s