Havrepannekaker

Siden det er påskeferie har vi tatt oss en tur på hytten, og i dag hadde jeg lovet pannekaker uten å sjekke skapet først. Jeg fant litt hvetemel og havregryn, og resultatet ble veldig bra.

Ca. 15 stk

100 g hvetemel

100 g havregryn

0,5 ts salt

1 ss sukker

4 egg

4 dl melk

Smør til steking

Bland sammen det tørre, spe på med egg og melk. Jeg lot røren svelle ekstra lenge på grunn av havregrynene, i 30 min.

20120402-2021291

Reklame

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at barna synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Jeg følger FODMAP-dietten, en diett med lite fruktose og laktose som hjelper mot IBS. Mesteparten av oppskriftene du finner her følger denne dietten, men det hender jo også at jeg lager mat for andre. Disse oppskriftene er merket «Mat som ikke følger low FODMAP-dietten». Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Vafler og pannekaker og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Havrepannekaker

  1. Tilbaketråkk: Havrepannekaker | Enkelt og greit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s