Mangokylling

Litt sterk, litt søt og veldig smakfull. Denne retten er kjempelett å lage og veldig god. Den chilimarinerte kyllingen står i en fin kontrast til den søte mangoen og kokosmelken gir den et asiatisk preg.

Til 2 personer

2 kyllingfileter

1 ss olje

2 ts knust chili

1 mango

1 paprika

1 liten boks kokosmelk

1 ts currypaste

Ris

Kutt kyllingen i biter og la den marinere i olje og chili så lenge som du har tid til. Kok risen etter anvisningen på pakken. Kutt opp mango og paprika. Stek kyllingen i marinaden på høy varme. Når kyllingen såvidt ha fått en stekeskorpe har du i mango og paprika. La det steke et par minutter før du har i kokosmelk og currypaste. La det putre i 5 minutter og server!

20120911-192416.jpg

About these ads

Om Enkelt og greit

Jeg tenkte jeg skulle inspirere meg selv til å lage ekstra god mat ved å belønne meg selv med å få skrive om den. Jeg er liker nemmelig å skrive. Og å lage god mat. Men det kan til tider være vanskelig å få tid til slikt med to små barn. Derfor er kriteriene mine at maten bør være lettlagd, at den eldste på 4 år synes det er gøy å hjelpe til og at hele familien liker det ferdige resultatet. Håper det faller i smak!
Dette innlegget ble publisert i Kylling og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Mangokylling

  1. Dette så veldig deilig ut :) Nydelige farger! Skal prøves :)

  2. Tilbaketråkk: Mangokylling | Enkelt og greit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s